Σεμινάριο παραδοσιακών Χορών από το Ρουμλούκι Ημαθίας, 19.2.2023, Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης των δεξιοτήτων στην εκμάθηση των παραδοσιακών χορών , οργανώνει Σεμινάριο για τους παραδοσιακούς χορούς από το Ρουμλούκι της Ημαθίας , στη φιλόξενη αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 10.30.

Το τρίωρο – με ενδιάμεσο διάλειμμα – Σεμινάριο απευθύνεται σε χορευτές, χοροδιδασκάλους, φοιτητές και αποφοίτους ΤΕΦΑΑ και σε όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις χορευτικές τους δεξιότητες στους παραδοσιακούς χορούς.

Τους χορούς από το Ρουμλούκι  Ημαθίας θα διδάξει η κ. Ζωή Βεσυροπούλου , απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς, καθηγήτρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εδώ και είκοσι χρόνια.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα : 2310/277-431, 2310/277-437, καθημερινά από τις 10.30 ως τις 14.30 καθώς και τα απογεύματα της Τρίτης ώρες 17.00-22.00.

 

Στιγμιότυπα από το Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών από το Ρουμλούκι Ημαθίας που οργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλονίκης στις 19-2-23, στη φιλόξενη αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του Δήμου Θεσσαλονίκης, με εισηγήτρια την κ. Ζωή Βεσυροπούλου.
Το Λύκειο ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες Γεωργιάδης, Experteeth και Φωτότυπο για τις χορηγίες τους που βοήθησαν στην υλοποίηση του Σεμιναρίου .